top of page

Norbert

Palazón

 Guionista | Persona

La meva primera feina en el món de l’entreteniment va ser treballant disfressat de Pluto en un restaurant familiar. Aprens moltes treballant en un restaurant sota la disfressa d’un animal antropomòrfic: Els pares volen que els fills els deixin tranquils mentre mengen, a partir de certa edat l’hora de fer cubates és a les tres del migdia en una rostisseria mentre el teu fill increpa a en Pluto i que en Pluto no és el membre més respectat de la família Disney. 

Després d’aquesta feina prefereixo quedar-me fora del focus i començo a escriure.  Intento escriure humor, però la veritat és que les mateixes paraules que s’utilitzen per escriure humor serveixen per escriure altres coses: coses serioses, coses tristes o coses marranes.

M'endinso al món del guió després de guanyar els premis Idea Ràdio 2018 de SER Catalunya on, després d'unes pràctiques, començo a fer de guionista a Serveis Mínims (programa d'estiu i festius intersetmanals). 

Durant aquesta època és quan decideixo començar a fer podcast perquè el meu ego necessita ser satisfet. A part, pujo a escenaris a fer una mica de Stand-Up perquè pel que es veu em mola passar-ho malament en públic.

No sé què més dir sobre mi... Ah sí! Si ets l'Arnau López i llegeixes això, que sàpigues que em vas desgraciar la vida després de l'incident i que no penso tornar a tocar una tortuga mai més. 

  • Instagram
  • LinkedIn - Círculo Negro
  • Twitter
bottom of page