top of page

Acerca de

Crítiques escoltades sortint de DUNE (Dennis Villeneuve, 2021) (Sense spoiler)

“Ua tio, els cucs estaven increïblement ben fets”.

 • Persona a qui li agraden els cucs, suposo. 

 

“Em sap súper de greu haver-nos estat liant durant les dues hores i pico de peli. Semblava bastant xula”.

 • Persona que sembla que s’hagi pintat els llavis amb escopeta.

 

“La pel·lícula ha estat bé, però lo millor de tot ha sigut en Timothée Chalamet... és tan guapo”.

“Si, si... però diuen que és un gilipolles. Jo, en canvi, sóc súpersimpàtic o això diu tothom que em coneix”.

 • Parella en la seva primera cita.

 

“Les pel·lícules d’en Villeneuve sempre estan molt bé, però és que en aquesta en concret aconsegueix un equilibri perfecte entre bellesa i ritm... (xiuxiuejant) Tio, què merdes deu estar apuntant a  la llibreteta el tio aquell que ens està mirant?”. 

            

 • Espectador que semblava que tenia una bona crítica de Dune, però s’ha adonat de la meva existència i s’ha distret. 

 

“Hi ha molt de friki suelto. Però en fi, guapíssima la peli.” 

                        

 • Espectador menys incisiu que el seu company, que semblava que tenia una bona crítica de Dune.

 

 

“A tu també t’ha agradat la peli, no cari? Joder. Et prometo que hi ha gent que no sap comportar-se. (...) Que sí, que sí que li vaig a dir algo. (...) Què fas? Ets conscient que quedes súper creepy aquí al racó mirant-nos i apuntant coses? No podem gaudir d’una bona peli sense raritos?”

 • Persona que m’ha intimidat una mica. 

 

“Apunta, Apunta. Dune ens sorprèn amb una voràgine d’emocions. Pel·lícula automàticament icònica que quedarà gravada als nostres cervells i retines gràcies a la seva gran bellesa i al seu encertadíssim càsting. Sóc en Joan Serra, crític de cine a joanserrablog.blogspot.es”. 

 

 • Joan Serra, crític de cine a joanserrablog.blogspot.es.

 

“Tio la gent ha gaudit de Dune i no vull que vagin a casa ratllats perquè els hi fas mal rotllo aquí quiet mirant-los i apuntant. T’hauré de demanar que surtis ja del cinema”. 

 

 • Treballador del cinema que no valora la meva labor. 

 

“Ets més previsible que la trama de la peli, xaval. Et veig amagat sota els seients de la fila 3”

 

 • Treballador del cinema entestat en no valorar la meva labor. 

 

“Joder tio, m’ha molat moltíssim la peli, loco. Si ens quedem aquí amagats podrem tornar-la a veure al següent pase. Si el tio raro aquest amagat a la fila 4 no ens la lia”.  

 

 • Persona amagada sota els seients de la fila 3. 

 

“Almenys t’ha molat la peli? A mi dintre dels seus defectes, em va semblar guapa quan la vaig veure. Em sap greu haver-te de tractar així, no és res personal, però és que si no em toca pillar a mi.”

 

 • Treballador del cine que no valora la meva labor, però em cau bé. 

 

“Que si... que la peli ha estat superbé, però la gent no tant. Que sí... No estic borde, simplement em molesta que em preguntis tant per telèfon si igualment ara ens veiem. Només diguem si em vens a buscar amb cotxe o no, mama”. 

 

 • Norbert Palazón, autor d’aquesta metacrítica.

Manifest de Terrorists For Love. 

Si vols estimar, uneix-te a les nostres files! 

El següent document és una declaració de principis, d’ideals i d’intencions. Si estàs d’acord amb nosaltres, dona amor a Terrorists For Love i uneix-te. 

 

           1. Terrorist For Love és una organització amb l’objectiu que l’amor entre persones triomfi per sobre de tot. Per                 això estem disposats a eliminar qualsevol persona que no estigui disposada a estimar. 

 

           2.L’amor es la força que tot ho mou, és la força que tot ho canvia. Però un Bazooka M1 encara més. La                     violència no és una finalitat sinó un mitjà per arribar als vostres cors i obrir-los a Cupido. 

 

           3. L’organització no avisarà abans d’un atac. Terrorists For Love, com l’amor, simplement passa. Terrorist for                  Love, com l’amor, apareix de cop, et fa sentir com no t’havies sentit mai i et destrossa. 

 

           4. L’amor necessita una empenta per imposar-se en aquest món de gent sense cor, individualista i sense cap                mena de mirament a l’hora d’agafar el teu cor i arrancar-te’l del pit simplement perquè creuen que ets massa                intens i t’ho prens massa seriosament. Terrorists For Love és una organització violenta perquè la societat no li ha            donat més remei. Si les cançons, els poemes i posar “está en una relación” a Facebook hagués funcionat no                ens veuríem obligats a recórrer a la violència per aconseguir que l’amor venci. 

 

           5. L’amor és sinceritat. Terrorists For Love som valents i no ens fa por dir com ens sentim. Si els nostres sentiments            us incomoden, ens podeu intentar silenciar, però la força dels nostres cors i el soroll de les nostres bombes és              més alt que “No creus que ens hauríem de conèixer en persona abans de dir-me que m’estimes?”

 

          6. L’himne oficial de Terrorists For Love és Someone Like You d’Adele, ens fa sentir coses.  L’himne no oficial és I            Will Always Love you de Whitney Houston. L’himne menys oficial és All Of Me de John Legend. Pots consultar              la llista oficial al nostre Spotify. És bastant profunda. Com nosaltres.

 

          7. Terrorists For Love no és res personal. El fet que em deixessis de parlar després de dues setmanes                           intercanviant-nos missatges a tinder no té res a veure amb tot això. 

 

          8. L’amor és l’objectiu de Terrorists For Love i per això només deixarem d’actuar quan algú m’estimi. 

 

Si vols unir-te a la lluita de l’amor, si vols estimar Terrorists For Love respon aquest missatge.

 

Amb molt d’amor,

 

TERRORISTS FOR LOVE. 

 

 

P.D.: No et creguis molt especial per haver rebut això per mail Marina Gómez, però si ho volguessis tornar a intentar estic obert. 

bottom of page